پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
نشست مدیر برنامه‌های چشم و چراغ و پزشک شما با معاون اجرایی مرکز بهداشت استان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/8/13 | 
نشست نائیج مدیر برنامه‌های چشم و چراغ و پزشک شما صدا و سیما با دکتر سجاد پورباقر، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان با هدف بررسی راه‌های اجرای بهتر برنامه‌های حوزه سلامت به‌ ویژه در زمینه جوانی جمعیت در این مرکز برگزار گردید.

دکتر پورباقر در این نشست بر اهمیت همکاری نزدیک و مستمر میان صدا و سیما و مرکز بهداشت استان تأکید کرد و گفت: این همکاری می‌تواند در تقویت اطلاع‌رسانی، ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج برنامه‌های حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه جوانی جمعیت، تأثیر بسزایی در تحقق اهداف بهداشتی و سلامت جامعه داشته باشد.

نائیج در ادامه نیز افزود: رسانه‌ها از جمله صدا و سیما می‌توانند با توجه به جایگاه تأثیرگذار خود در جامعه، نقشی کلیدی در انتقال پیام‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها ایفا کنند و همکاری مستمر بین صدا و سیما و معاونت بهداشت دانشگاه می‌تواند منجر به نتایج مثبتی در حوزه سلامت عمومی شود.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.83925.fa.html
برگشت به اصل مطلب